Villa’s uitgerust met een rieten dak

Overweegt u momenteel om een rieten dak te laten monteren op uw huis of bent u geïnteresseerd naar de uitstraling van deze constructie? De Rietdekkerij heeft de afgelopen jaren diverse villa’s voorzien van een hoogwaardig rieten dak. Daarnaast houdt De Rietdekkerij altijd rekening met de isolatie –en brandveiligheidseisen.

Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van villa’s, uitgerust met een rieten dak.

Op de foto’s is te zien hoe passief bouwen, een prachtige architectuur en een rieten dak uitstekend samengaan.

Villa in Wenum Wiesel

Bovenstaand project toont aan dat een rieten dak ook zeer geschikt is voor een huis met historie. Het huis is gebouwd in de jaren ’70 en heeft dankzij onze constructie nu een goed geïsoleerd rieten dak.

Villa in Nunspeet

Een volledige dakrenovatie; ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Rietdekkersbedrijf De Rietdekkerij. Door de staat waarin het dak voor aanvang van deze opdracht was, wisten we dat we eer van ons werk zouden hebben. Na oplevering zijn wij zeer te spreken over het uiteindelijke resultaat.

Een rieten dak op uw villa?

Wilt u meer informatie ontvangen over een rieten dak of wilt u gezamenlijk uw mogelijkheden bekijken? Neem dan gerust contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.